рисуване tagged posts

Контури

16/11/2017 Креативни дейностиРаботилница

Повтори контурите, освети животните, изрежи ги. Сега можеш да опиташ да ги прерисуваш.

Автор Тереза Йовчева

свали от тук

елен

коала

коте

Read More

Прерисувай и оцети яйцата

12/11/2017 Креативни дейностиРаботилница

автор Тереза Йовчева

свали от тук

яйца 2

яйца 3

яйца 1

яйца 4

Read More

Гъсеница с контур

11/11/2017 Креативни дейностиРаботилница

автор Тереза Йовчева

свали от тук:

Гъсеница

Read More